Dernekten Haberler

İstanbul’daki Kahramanmaraş il, ilçe ve köy derneklerinin bir araya gelerek kurmuş olduğu Kahramanmaraş Platformunun “Dayanışma Yemeği” 16 Mayıs 2011 pazartesi günü saat: 19:00 da İBB Topkapı Sosyal tesislerde 1200 hemşehrimizin katılımıyla gerçekleşti.



Büyüktatlar kasabası adına 300 den fazla hemşerimizin katılması dernek olarak bizi son derece mutlu etti.



Açılış konuşmasını yapan Kahramanmaraş Platformu Başkanı Ali Cemal Özdemir geceye ilgi gösteren tüm derneklere ve katılımcılara teşekkür ettiği konuşmasında ”Kahramanmaraş’ın nasıl bir dünya kendi ve marka şehir olması gerektiğini, Kahramanmaraş için neler yapılabileceğini verdiği örnek projelerle anlattı”



Sırası ile söz alan dernek başkanları arasında geceye damgasını Dernek Başkan yardımcımız Zeki BAHÇE nin konuşması vurdu. Salonda büyük alkış alan Zeki BAHÇE Sütçü imamın torunları olarak ne kadar gurur duysak azdır vurgusu yaptı.

Büyük Şehir Belediye Başkanı anonsu ile kürsüye gelen Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ da Kahramanmaraş Platformuna teşekkür ederek bundan sonra Maraşlıların daha sık ve daha güçlü birliktelik göstereceğine inandığını söyledi. Gecenin onur konuğu olan ve İstanbul’daki tüm hemşehrilerin ortak adayı olan AK Parti 3. Bölge milletvekili adayı Cemal Özdemir yaptığı konuşmada hemşehrilerinin desteklerine ve teveccühlerine teşekkür ederek İstanbul milletvekili ve aynı zamanda Kahramanmaraş’ın 9. Milletvekili olacağı sözünü verdi.

Kahramanmaraş Platformunun Dayanışma Yemeğine Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Servet Sarıçiçek, Osmanlı hanedanı Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, Dulkadiroğlu hanedanı Hakan Türker Dulkadiroğlu, Tuğba Seher Dulkadiroğlu, K.Maraş Okutma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Malik Gözübol, Maraşder Genel Başakanı Şaban Kurt, Afşinder Başkanı Doğan Kıraç, Andırınder Başkanı Halil Avan, Elbistander Başkanı Mükremin Dernek, Göksunder Başkanı Veli Gürbüz, Türkoğluder Başkanı Ali Kalli, Büyüktatlarder 2.Başkanı Zeki Bahçe, Zeytinburnu Has Parti ilçe Başkanı Ali Yakar Ve çok sayıda yönetici, işadamı ve siyasetçi katıldı.