Dernekten Haberler

İstanbul’da faaliyet gösteren TATLIDER tarafından organize edilen 3.Geleneksel Piknik Şöleni’nde yaklaşık 2000 Kahramanmaraşlı hemşerimiz bir araya geldi.

Kayabaşı Şamlar Park Ormanlarında gerçekleştirilen piknik şölenine sabahın erken saatlerinden itibaren katılım sağlayan hemşehrilerimizle birlikte kahvaltı yaparak başladığımız program, İstanbul'un değişik semtlerinden derneğimiz tarafından kaldırılan otobüslerin de alana gelmesi ile birlikte adeta bir "Kahramanmaraşlılar Şenliği" ne dönüştü.

Dernek Yönetim Kurulu Üyelerimizin misafirlere tek tek hoşgeldiniz ziyaretinin ardından açılış konuşması yapan Başkanımız Ali KARA, gündeme ilişkin bir konuşma yaparak birlik ve beraberliğe vurgu yaptı ve yoğun katılımdan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Piknik alanına kurulan orkestra ve davul zurna eşliğinde oldukça coşkulu bir şekilde halay zinciri oluşturan hemşerilerimiz, piknik vesilesi ile birbirleriyle hasret giderme fırsatı buldular.

Çeşitli yarışma ve çekiliş programının da olduğu piknik şölenimizde her yıl geleneksel olarak yapılan ve büyük ilgi çeken "TATLIDER Ağalık Yarışması"nı bu yıl Bektaş PALTA kazandı. Bektaş PALTA'nın ağalık kupası oğlu Fikret PALTA'ya geçtiğimiz yılın ağası Emirhan ÖKSÜZ tarafından verildi.

Pikniğimize katılarak bizleri onurlandıran KENTMARAŞDER Başkanı Bilal ARDIÇ tarafından ikram edilen 1000 kişilik K.Maraş dondurması hemşehrilerimizin beğenisini kazandı.

Piknik Şölenimize ayrıca sinema sanatçısı hemşerimiz Kemal TIRAŞ, KENTMARAŞDER Başkan Yrd. Bekir DEDELER, MARAŞDER Eski Başkanı İsmail ÇETİN, AFŞİNDER Başkanı Ahmet ARDIÇ, AFŞİNDER Yönetim Kurulu Üyeleri Doğan KIRAÇ, Mahmut GÖKŞEN, Nedim MERT, Doğan TAPAN, ANDIRINDER Başkan Ufuk SAĞLAM ve Yönetim Kurulu Üyeleri, TÜRKOĞLUDER Başkanı Cafer PARLAK ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Fatih İtfaiye Müdürü Abdullah AKINCI katılarak bizleri onurlandırdılar.

Piknik Şölenimize çeşitli mazeretleri nedeniyle katılamayıp telgraf mesajı göndererek hemşerilerimize selam gönderme nezaketinde bulunan, TBMM Başkanvekili Mehmet SAĞLAM, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir ÜNAL, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı GÜVENÇ, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Mesut DEDEOĞLU, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Durdu ÖZBOLAT, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat AYDIN'a TATLIDER olarak teşekkür ederiz.

Ayrıca piknik şölenimizin sponsorluğunu üstlenen hemşerilerimiz, Selahattin ÖKSÜZ, M.Ali KÖSE, Salih KALEM, Mehmet KALEM, Mehmet TÜRKHAN, Murtaza BAYIR, Murtaza YAPAN, Sedat YAPAN ve Aslan BAHÇE'ye de şükranlarımızı sunarız.

pik (1)
pik (12)
pik (17)
pik (6)
pik (8)
pik (3)
pik (2)
pik (4)
pik (5)
pik (7)
pik (15)
pik (13)
pik (14)
pik (16)