Dernekten Haberler

Derneğimizin 2012 Şubat ayı toplantısını 6 Şubat saat 19:00 da Sultangazi de Dernek merkez binamızda yaptık. 20 Kişilik asıl, ve yedek üye kadromuz 7 eksik ile toplantısını yaptı.Tadilatı devam eden dernek binamızın son halini yerinde gördük. Çalışmalara Koordinatörlük yapan Hacı Yusuf KALEM abimizde bilgi aldık. Çalışmaların gayet iyi gittiğini nakit para olursa en kısa zamanda biteceğini bildirdi.Acil paraya ihtiyacımız olduğunu ve bugüne kadar hiç bağış yapmayan üyelerimizin listesini çıkardık. Bölgeler için oluşturduğumuz gruplar en kısa zamanda hemşerilerimizi evlerinde ziyaret edecekler.Yönetim Kurulu tarafından HacıYusuf KALEM. Dernek Binası İdare amiri olarak görevlendirildi. Bundan böyle Dernek binasından Yönetim Kurulundan sonra tek yetkili ve sorumlu Yusuf KALEM'dir. Yusuf abimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı tebrik ediyor görevinde başarılar diliyoruz.

12 Şubatta Kahramanmaraş'ın Kurtuluşunu kutlamak için Taksim meydanına bütün K.Maraş'lı dernekler ile birlikte gitme kararı aldık.5 Şubat pazar günü K.Maraş Platforum toplantısına katılan Yönetim Kurulu üyemiz Fikret PALTA ve Mustafa BAYIR toplantıda alınan kararları ve izlenecek yol haritası hakkında bizi bilgilendirdiler.Taksim deki yürüyüşü,hazırlayacağımız pankartları ve nasıl gideceğimizi görüştük. Diğer dernekler ile irtibat halinde olacağız ve nerede araç kalkacaksa üyelerimizi bilgilendireceğiz.

Yönetim Kurulu hep birlikte Saat 21:30 da Sultangazi'den İkitelli' ye geçerek Mesut ÇİRİŞ' e taziye ziyaretinde bulunduk.

Derneğimizin Elektrik tesisatının yapımını üstlenen ve güzel bir çalışma yapan Emirhan ÖKSÜZ kardeşimizede Yönetim Kurulu olarak teşekürlerimizi iletiyoruz.