Dernekten Haberler

Derneğimiz tarafında organize edilen, İstanbul da yaşayan hemşerilerimiz ile Gazi Kent Orman da ilk defa toplu olarak piknik yaptık. Sabah kahvaltımız yaptıktan sonra Dernek Başkanımız Yusuf KARAKOYUN’un selamlama konuşmasını yaptı, Orkestra eşliğinde oyunlar oynadık halay çektik, Çete Mehmet Gündoğan’ın güzel türküleriyle coştuk, Tumbo ismail’in Oğlu Ahmet Ceren öyle güzel türküler söyledi ki kah dugulandık, kah hüzünlendik, İmam Bayır eski sesinde birşey kaybetmediğini gösterdi, bizi aldı memlekete götürdü.

Tatlıder adına şapka, duvar saati, anahtarlık, kalem gibi hediyeler dağıttık,Yumurta yarışı, çuval yarışı, sandalye kapma yarışmalaıı yaptık. çekiliş yaptık 500 adet hediye dağıttık. Tatlı marketin hediyesi olan 2 çuval top dağıttık, Derneğimize sponsor olan dostlarımızın çeşitli hediyelerini dağıttık. Türkhan Turizm adına 6 ayrı semtte taşıma sponsorumuz Mehmet TÜRKHAN oldu. Orkestra gidelerini Genel Sekreterimiz Fikret PALTA üstlendi.

En önemlisi açık artırma usulü ile dernek ağası seçtik. Dernek Bşk.yardımcısı Zeki BAHÇE nin sunuculuğunu yaptığı ve 500 TL ile başlattığı ağalık yarışı Selahattin ÇİRİŞ, Halil KIZIL, Gürsel HAN, Mustafa BAYIR,Murtaza KARA, Fikret PALTA ve Ahmet PALTA arasında çekişmeli geçen yarışın galibi 3250 TL ile Ahmet PALTA oldu. K.Maraş da özel olarak yaptırdığımız ağalık hediyesini Ahmet PALTA ya verdik. 1 yıl boyunca Ahmet PALTA dernek ağamız olacak. Derneğimizin her davet ve toplantılarda ağa onur konuğumuz olacak. Davetiye kartlarında ağanın resmi basılacak.

Gelecek yıllarda daha güzel etkinliklerde, daha kalabalık pikniklerde buluşmak dileğiyle ayrıldık.

Pikniğimiz Afşin İnternet sitelerinde de yer almıştır.

http://www.afsinekspress.com/haber_detay.asp?id=2046&buyuktatlilar-istanbul'u-salladi.

http://www.yedisevin.com/buyuktatli-belediyesi/istanbulda-yasayan-buyuktatlilar-sultangazide-bulustu.html