Dernekten Haberler

İstanbul'da faaliyet gösteren tüm Kahramanmaraşlı derneklerin işbirliği ile kurulan ve derneğimizin de kurucuları arasında yer aldığı Kahramanmaraş Platformu'nun aylık olağan toplantısı Büyüktatlı Derneği merkez binasında yapıldı. Sultangazi ilçesi Malkoçoğlu mahallesinde bulunan Büyüktatlı Derneğindeki toplantıya Kahramanmaraş Platformu Başkanı Ali Cemal ÖZDEMİR ve tüm platform üyeleri tam kadro toplantıya katıldı.

Cumartesi sabah saat 10:30'da Büyüktatlı Derneğinde buluşan 30 kişilik platform üyeleri dernek binasını gezdiler. Büyüktatlı Derneği Başkanı Ali KARA ve Başkan Yardımcısı Zeki BAHÇE'den dernek ile ilgili bilgiler alan Platform üyeleri kısa zaman içinde dernek binasını satın alıp, dekore eden Büyüktatlı hemşehrilerimizin bu gayretlerinin gerçekten takdire şayan olduğunu ve örnek teşkil etmesi gerektiğini dile getirdiler. Dernek binasındaki kısa bir gezintiden sonra hep birlikte yapılan kahvaltının ardından toplantıya geçildi.



Platform Başkanı Ali Cemal ÖZDEMİR'in açılış konuşmasını yapmasının ardından sırasıyla söz alan dernek başkanları da gündem maddelerine ilişkin fikir ve projelerini beyan etti

Toplantının onur konuğu Dulkadiroğlu Beyliğinin şeyhzadesi olan hemşehrimiz Hakan Türker DULKADİROĞLU idi. Hakan bey geçmişten günümüze Kahramanmaraş’ın tarihi ve Dulkadiroğlu beyliği hakkında geniş bilgi verdi.

Ev sahipliğini Büyüktatlı Dernek Başkanı Ali KARA ve Başkan yardımcısı Zeki BAHÇE’nin yapmış olduğu toplantıya katılanlar; Değerli büyüğümüz Kenan SEYİTHANOĞLU, Kahramanmaraş Platforum başkanı Ali Cemal ÖZDEMİR, Maraşder de , Eyüp KİLCİ, Eski Maraşder kurucu başkanı İsmail ÇETİN,ve eski yöneticilerden Hamza KİRİK,Afşinder de Dernek başkanı Doğan KIRAÇ ve Başkan Yardımcısı Gökalp GEDİKBAŞI, Andırınder de Dernek başkanı Halil AVAN, Başkan yardımcısı Ufuk SAĞLAM, Elbistander de Başkan yardımcısı İsmail YILDIZ, Türkoğluder de Dernek Başkanı Ali KALLİ, Başkan Yardımcısı Mahmut AKKURT,, Küçüktatlıder de Başkan yardımcısı Gürsel HAN, Cengiz KARABULUT, Alkayaoğlu dernekte Başkan yardımcısı Hasan YILDIZ, Platforum sekreteri Mevlana DEMİREL,Kocaelinde ikamet eden iş adamı hemşerimiz Halil DOKUZLAR, v yapımcısı, Nurten GÜZELSEVDİ,Platforum üyeleri ,Arif GÜZELSEVDİ,Platformu Kadınlar Komisyonu temsilcileri Gönül KESER, Emine GÜMÜŞKILIÇ, Hüsne KARA,ve misafirler katıldılar.