Dernekten Haberler

TATLIDER Tarafından organize edilen, İstanbul'da yaşayan Büyüktatlılar'ın buluşmasını,birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde olmasını amaçlayan Geleneksel Piknik Şöleninin 2.si Gazi Kent Ormanında yapıldı.

Topluca yapılan kahvaltının ardında Dernek Yönetim Kurulu üyeleri hepbirlikte hemşerileri dolaşarak hoş geldiniz dediler. Orkestra eşliğinde oyunlar oynandı, halaylar çekildi. İmam Bayır güzel türküleri ile sıla hasretini hatırlattı.

Kahramanmaraş Dernekler Arası Futbol Turnuvasında büyük başarı gösterip finale yükselen TATLIDERSPOR' un Sorumlu Başkanı Fikret PALTA, Takımın Teknik Direktörü Ali BAHÇE ve Sporcular tek tek kürsüye davet edildi.Sponsorumuz NATUREL SU ARITMA firmasının yaptırdığı Kırmızı-Beyaz formalar ile kürsüye çıktılar. Zeki Bahçe; Takım sorumlusu, Teknik Direktör ve oyuncular ile kısa bir söyleşi gerçekleştirdi 27 Haziranda MARAŞDER ile oynanacak Final maçı için düşüncelerini sordu. Bütün heyet şampiyon olacaklarına yürekten inandıklarını belirttiler.

Çekiliş yapıldı Cep telefonu, bisiklet ve çok çeşitli hediyeler dağıtıldı. Alpedo firması bir kamyon dondurma getirdi. Kahramanmaraş dondurmasının orjinalini Kent Ormanlarında doyasıya yediler.

Geleneksel hale getirdiğimiz Dernek Ağalık yarışmasına geçildi, çekişmeli geçen ağalık yarışını Elbistan Elektrik sahibi Derneğimizin elektrik tesisatınıda ücret almadan yapan Emirhan ÖKSÜZ kazandı. Emirhan Öksüz 2012 yılının dernek ağası oldu. Emirhan Öksüz ağalık ödülünü 2011 yılının ağası Ahmet PALTA'nın elinden aldı.

pik 21
pik 22
pik 23
pik 25
aga emirhan