Dernekten Haberler

2011 Yılında İstanbul’da kurduğumuz kısa adı TATLIDER olan Kahramanmaraş Afşin Büyüktatlı Kasabası Yardımlaşma ve Yaşatma Derneğinimiz de Pazar günü 2. Olağan Genel Kurul heyecanı yaşadık.İstanbul Sultangazi’deki Dernek Genel Merkezimizde yapılan 2. Olağan Genel Kurul Toplantısında mevcut Başkan Ali KARA ile Sıtkı BALTA Başkanlık için yarıştılar.

Geçtiğimiz yıl dernek merkezini satın alan TATLIDER İstanbul’da Kahramanmaraş’lı dernekler arasında en fazla üyeye sahip olan dernek olarak ön plana çıkmaktadır. İki aday ile seçime giden TATLIDER tam bir demokrasi sınavı verdi.

Birlik,beraberlik üzerine konuşmaların ön plana çıktığı Olağan Genel Kurul Toplantısında 453 üyeden 348 üye oy kullandı.Yapılan oylama sonunda 2 oy geçersiz, Sıtkı BALTA 120 oy alırken mevcut Başkan Ali KARA226 oy alarak güven tazeledi. Barış, huzur ve kardeşlik içerisinde geçen yarış sonunda iki adayda birbirlerine sarılarak örnek bir tablo ortaya koydular. Sonunda kaybeden olmadı kazanan TATLIDER ve Büyüktatlı halkı oldu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Dernek Başkanımız Ali Kara, “Derneğimiz içerisinde birlik ve beraberliği sağlamak adına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çaba ve gayretimiz devam edecektir.Derneğimizi buradaki hemşehrilerimiz ile birlikte birlik,beraberlik ve dayanışma noktasında daha ileriye taşıyacağız.Şahsıma gösterilen teveccühten dolayı Dernek üyelerimize teşekkür ediyor,2. Olağan Genel Kurulumuzun hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

genelkur  (1)
genelkur  (2)
genelkur  (3)
genelkur  (4)
genelkur  (5)
Tatlıder Yeni Logo
Tatlıder Yeni Logo